Speciale, verlaagde tarieven, geldig voor het komende winterseizoen tot pakweg Pasen 2011 aan boord van 28 luchtvaartmaatschappijen, waaronder onder meer Air France, American Airlines, British Airways, Etihad, Iberia, Jet Airways, KLM, Martinair, Swiss en Thai Airways.

Deze "Early Winter Sales" zijn een tijdelijke actie op Jetair's "Flight Engine Worldwide", een zoekrobot voor reisagenten waarop ook individuele toeristen kunnen zoeken naar interessante ticktetprijzen voor bestemmingen over de hele wereld.

Bij alle tickets is altijd alles inbegrepen: alle kosten, taksen en een 100% annuleringsverzekering.

Vindt u een interessant ticket op de site www.jetair.be/wereldreizen dan klikt u een reisagent in de buurt aan voor de reservering.

Speciale, verlaagde tarieven, geldig voor het komende winterseizoen tot pakweg Pasen 2011 aan boord van 28 luchtvaartmaatschappijen, waaronder onder meer Air France, American Airlines, British Airways, Etihad, Iberia, Jet Airways, KLM, Martinair, Swiss en Thai Airways. Deze "Early Winter Sales" zijn een tijdelijke actie op Jetair's "Flight Engine Worldwide", een zoekrobot voor reisagenten waarop ook individuele toeristen kunnen zoeken naar interessante ticktetprijzen voor bestemmingen over de hele wereld. Bij alle tickets is altijd alles inbegrepen: alle kosten, taksen en een 100% annuleringsverzekering. Vindt u een interessant ticket op de site www.jetair.be/wereldreizen dan klikt u een reisagent in de buurt aan voor de reservering.