Goedkoop overnachten in een luxehotel dankzij de Hotel Zomerweek

© iStockphoto

Op 27 juni gaat de Hotel Zomerweek van start. Gedurende een week kan je tegen een voordelige prijs een luxehotel boeken in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Tsjechië. De overnachtingen vinden plaats van vrijdag 1 juli t/m zondag 4 september 2016.

Tijdens de HotelWeek ZomerWeek van HotelSpecials kan je tegen een voordelige prijs een luxehotel boeken in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Tsjechië. De Zomerweek gaat van start op 27 juni en loopt tot en met 3 juli 2016 23:59 uur. De overnachtingen vinden plaats tussen vrijdag 1 juli en zondag 4 september.

Voor een overnachting in een vijfsterrenhotel betaal je 35 euro per persoon per nacht. In een viersterrenhotel betaal je 25 euro per persoon per nacht en in een driesterrenhotel 20 euro per persoon per nacht. In de prijs is telkens het ontbijt inbegrepen.

Zowel grote hotelketens als kleine hotels doen mee aan de actie en je kan kiezen uit een hotel in een stad als Rotterdam, Düsseldorf, Berlijn of Gent of in een landelijke omgeving. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content