De Brussels Hotels Association biedt van 8 tot 10 april, in het kader van het "Brussel Welkom Weekend", hotelkamers aan een vriendenprijs aan.

Er nemen 50 hotels deel aan de actie. Ze zullen tijdens het eerste weekend van de paasvakantie hun prijzen verlagen.

Vanaf vrijdagavond 8 april tot zondag 10 april bieden vijfsterrenhotels kamers aan voor 100 euro per nacht. Een kamer in een viersterrenhotel kost nog slechts 80 euro en voor een drie- en tweesterrenhotel betaalt u respectievelijk 60 en 40 euro voor twee personen, met ontbijt inbegrepen.

"Brussel Welkom Weekend" is een initiatief van het toerismebureau VisitBrussels.

De Brussels Hotels Association biedt van 8 tot 10 april, in het kader van het "Brussel Welkom Weekend", hotelkamers aan een vriendenprijs aan. Er nemen 50 hotels deel aan de actie. Ze zullen tijdens het eerste weekend van de paasvakantie hun prijzen verlagen. Vanaf vrijdagavond 8 april tot zondag 10 april bieden vijfsterrenhotels kamers aan voor 100 euro per nacht. Een kamer in een viersterrenhotel kost nog slechts 80 euro en voor een drie- en tweesterrenhotel betaalt u respectievelijk 60 en 40 euro voor twee personen, met ontbijt inbegrepen. "Brussel Welkom Weekend" is een initiatief van het toerismebureau VisitBrussels.