Deze reisorganisatie is het initiatief van twee vrouwen, Jessie en Sarah, met veel ervaring in de reiswereld en zelf echte wereldreizigers. Daardoor hebben ze in de hele wereld contacten en kunnen ze de reizen tegen de laagste prijzen en met veel kennis aanbieden.

Om hun filosofie kracht bij te zetten hebben ze gekozen voor een 'mobiel kantoor'. Dat houdt in dat ze naar u toe komen om samen een reis op maat uit te werken. Bovendien zijn de dames zeven dagen in de week, inclusief 's avonds bereikbaar.

Vooral liefhebbers van fiets- en wandelreizen, ook in nog onbekende vakantielanden, kunnen terecht bij Lupa Planet. Jessie maakte zelf bijvoorbeeld enkele lange fietstochten door Kirgizië en kan voor mensen die dit prachtige land willen ontdekken een authentieke reis samenstellen die ook geschikt is voor kinderen. U overnacht in joerten bij mensen thuis of in kleine hotelletjes, leert traditionele soep maken en maakt een helikoptervlucht boven de Tian Shan bergen.

Zowel reizigers op zoek naar luxe als avontuurlijke reizigers en families met kinderen kunnen terecht bij Lupa Travel.

Deze reisorganisatie is het initiatief van twee vrouwen, Jessie en Sarah, met veel ervaring in de reiswereld en zelf echte wereldreizigers. Daardoor hebben ze in de hele wereld contacten en kunnen ze de reizen tegen de laagste prijzen en met veel kennis aanbieden. Om hun filosofie kracht bij te zetten hebben ze gekozen voor een 'mobiel kantoor'. Dat houdt in dat ze naar u toe komen om samen een reis op maat uit te werken. Bovendien zijn de dames zeven dagen in de week, inclusief 's avonds bereikbaar. Vooral liefhebbers van fiets- en wandelreizen, ook in nog onbekende vakantielanden, kunnen terecht bij Lupa Planet. Jessie maakte zelf bijvoorbeeld enkele lange fietstochten door Kirgizië en kan voor mensen die dit prachtige land willen ontdekken een authentieke reis samenstellen die ook geschikt is voor kinderen. U overnacht in joerten bij mensen thuis of in kleine hotelletjes, leert traditionele soep maken en maakt een helikoptervlucht boven de Tian Shan bergen. Zowel reizigers op zoek naar luxe als avontuurlijke reizigers en families met kinderen kunnen terecht bij Lupa Travel.