Overdag de Mullerthal Trail of Eisléck Trail - beide behorende tot de Leading Quality Trails in Europe - wandelen, een fiets- of motortocht maken en 's avonds in een schitterende omgeving tot rust komen in een tipi, pod, wandelhut, safaritent of zelfs een bedoeïenentent.

Welke accommodatie u ook kiest, ze zijn allemaal uiterst comfortabel. Ze zijn uitgerust met verwarming, wasgelegenheid en koelkast. Ook bed- en badlinnen liggen voor u klaar. Tafels en stoelen hoeft u niet mee te slepen, want ook die zijn aanwezig, samen met een vuurplaats of houtoven en fietsenstalling.

Een overzicht van alle campings vindt u op de website van de toeristische dienst van Luxembourg. (MS)

Overdag de Mullerthal Trail of Eisléck Trail - beide behorende tot de Leading Quality Trails in Europe - wandelen, een fiets- of motortocht maken en 's avonds in een schitterende omgeving tot rust komen in een tipi, pod, wandelhut, safaritent of zelfs een bedoeïenentent. Welke accommodatie u ook kiest, ze zijn allemaal uiterst comfortabel. Ze zijn uitgerust met verwarming, wasgelegenheid en koelkast. Ook bed- en badlinnen liggen voor u klaar. Tafels en stoelen hoeft u niet mee te slepen, want ook die zijn aanwezig, samen met een vuurplaats of houtoven en fietsenstalling. Een overzicht van alle campings vindt u op de website van de toeristische dienst van Luxembourg. (MS)