Gitaarvormig hotel zwaait de deuren open in Hollywood

Hard Rock Hotel in Hollywood © Getty

Het Hard Rock Hotel in Hollywood, Florida – ook bekend als ’s werelds eerste gitaarvormige hotel – is gestart met reserveringen voor iets wat zij zelf omschrijven als een next level rock-‘n’-roll-ervaring.

Voor wie op citytrip steevast een Hard Rock Café binnenwandelt, is er veel kans dat een nachtje in het Hard Rock Hotel op z’n bucketlist belandt. Het peperdure hotel is een van de meest unieke Hard Rock-locaties tot nu toe, omdat het de vorm heeft van een gigantische gitaar. Binnen zijn meer dan duizend gastenkamers en suites te vinden.

Het unieke hotel beschikt ook over een zwembad in lagunestijl, een bar op het dak van 12.000 vierkante meter, een concertzaal met 7.000 zitplaatsen, een luxe spa, een reeks winkels, restaurants, comedy- en theaterlocaties, en een casino met 3000 gokautomaten en meer dan 200 tafelspellen.

‘Voor ons creëert dit architecturaal ontwerp een geweldige attractie op zichzelf’, zegt James Allen, CEO van Seminole Gaming en voorzitter van Hard Rock International. ‘Nergens in de wereld vind je een gelijkaardig concept.’

Het hotel wordt officieel geopend op 24 oktober, maar reserveren kan dus vanaf nu.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content