De zes hotels van Grupotel Hotels & Resorts liggen op de mooiste plekjes van Mallorca, vaak direct aan het strand, en stellen hun gasten racefietsen en mountainbikes ter beschikking. Er is info over alle fietsroutes en is er een fietsenmaker in het hotel aanwezig.

Het restaurant serveert koolhydraatrijke, gezonde maaltijden. Na een fietsdag kunnen de gasten ontspannen in het wellnesscentrum of aan het strand.

Het Grupotel Nature-programma heeft ook alternatieven: bijvoorbeeld kustwandelingen met maximaal 15 personen. Een gids toont u dan de mooiste plekjes van het eiland.

Maaike Schwering

De zes hotels van Grupotel Hotels & Resorts liggen op de mooiste plekjes van Mallorca, vaak direct aan het strand, en stellen hun gasten racefietsen en mountainbikes ter beschikking. Er is info over alle fietsroutes en is er een fietsenmaker in het hotel aanwezig. Het restaurant serveert koolhydraatrijke, gezonde maaltijden. Na een fietsdag kunnen de gasten ontspannen in het wellnesscentrum of aan het strand. Het Grupotel Nature-programma heeft ook alternatieven: bijvoorbeeld kustwandelingen met maximaal 15 personen. Een gids toont u dan de mooiste plekjes van het eiland. Maaike Schwering