Gent staat in het lijstje onder meer naast Victoria in Canada en Granada in Nicaragua. Het magazine koos voor reisbestemmingen die in de buurt liggen van grote trekpleisters, evenveel te bieden hebben maar goedkoper, rustiger en minstens even leuk zijn.

Gent wordt door het magazine gesitueerd tussen de kosmopolitische sfeer van Brussel en de Middeleeuwse charme van Brugge als een West-Europese schat die te weinig appreciatie krijgt. 'Gent biedt niet alleen een poort naar het verleden, maar heeft ook een moderne energie met zijn jaarlijkse zomerfestival (De Gentse Feesten) dat meer dan 2 miljoen bezoekers naar de stad haalt.' (AB)

Gent staat in het lijstje onder meer naast Victoria in Canada en Granada in Nicaragua. Het magazine koos voor reisbestemmingen die in de buurt liggen van grote trekpleisters, evenveel te bieden hebben maar goedkoper, rustiger en minstens even leuk zijn. Gent wordt door het magazine gesitueerd tussen de kosmopolitische sfeer van Brussel en de Middeleeuwse charme van Brugge als een West-Europese schat die te weinig appreciatie krijgt. 'Gent biedt niet alleen een poort naar het verleden, maar heeft ook een moderne energie met zijn jaarlijkse zomerfestival (De Gentse Feesten) dat meer dan 2 miljoen bezoekers naar de stad haalt.' (AB)