Gent heeft de beste hotels van België

© Thinkstock

De reizenwebsite Zoover bekeek ruim 15.000 beoordelingen van hotels in de grote Belgische steden én Gent bleek de primus van de klas. Gemiddeld scoren de hotels een 7.86. Daarmee verslaat Gent de hotels in Brugge en Brussel.

De reizenwebsite bekeek ruim 15.000 beoordelingen van hotels in de grote Belgische steden én Gent bleek de primus van de klas. Gemiddeld scoren de hotels een 7.86. Daarmee verslaat Gent de hotels in Brugge en Brussel.

Schepen voor toerisme Annelies Storms van Gent nam op donderdagochtend de Zoover Award voor beste hotelstad van België in ontvangst op het Vakantiesalon in Antwerpen. Zoover bekeek de internationale beoordelingen van alle hotels in de grote Belgische steden.

Gent scoort op alle aspecten het beste. Zowel qua locatie, service, prijs-kwaliteit, eten, kamers en kindvriendelijkheid zijn de hotels in Gent gemiddelde de beste keuze. Schepen voor toerisme, cultuur en evenementen van de stad Gent, Annelies Storms is trots: “Gent zit in de lift als toeristische bestemming, daar horen goede hotels zeker bij. We zullen deze groei verstandig en duurzaam sturen zodat toeristen onze stad kunnen beleven zoals ze is: bloedmooi, met een hoekje eraf”. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content