Van 1 juli tot 31 augustus staan natuurgidsen van Natuurpunt klaar om wandelaars rond te leiden door de mooiste plekjes zoals de IJzermonding in Nieuwpoort en de Zandpanne in Wenduine.

Nieuw zijn de schelpenwandelingen in Oostende. Een ervaren gids leert wandelaars de schelpen te herkennen. Wie graag vaart, kan in natuurgebied De Blankaart in Diksmuide terecht voor een ontdekkingstocht in een fluisterboot. Onderweg wijst de natuurgids u op de vele broedvogels die in de rietkragen leven.

In totaal kunt u deelnemen aan 150 geleide wandelingen. Alle informatie leest u in de Kust- & Zeegids die verkrijgbaar is in alle toeristische diensten van de kustregio.

Informatie

Natuurpunt/zomerwandelingen

Van 1 juli tot 31 augustus staan natuurgidsen van Natuurpunt klaar om wandelaars rond te leiden door de mooiste plekjes zoals de IJzermonding in Nieuwpoort en de Zandpanne in Wenduine. Nieuw zijn de schelpenwandelingen in Oostende. Een ervaren gids leert wandelaars de schelpen te herkennen. Wie graag vaart, kan in natuurgebied De Blankaart in Diksmuide terecht voor een ontdekkingstocht in een fluisterboot. Onderweg wijst de natuurgids u op de vele broedvogels die in de rietkragen leven. In totaal kunt u deelnemen aan 150 geleide wandelingen. Alle informatie leest u in de Kust- & Zeegids die verkrijgbaar is in alle toeristische diensten van de kustregio.InformatieNatuurpunt/zomerwandelingen