Genieten in stilte

Almaar meer mensen verlangen tijdens hun vakantie naar rust en stilte. En dat vindt u volop in de Wellness Hotels Deutschland, 50 hotels in Duitsland en andere landen.

Lawaai is in onze samenleving alomtegenwoordig: verkeer, rinkelende telefoons en luide muziek. Almaar meer mensen verlangen tijdens hun vakantie naar rust en stilte.

En dat vindt u volop in de Wellness Hotels Deutschland, een samenwerkingsverband van 50 hotels in Duitsland en andere landen.

Deze hotels liggen allemaal in bosrijke gebieden of aan een meer of zee en moeten voldoen aan strenge selectiecriteria. De hotels bieden zowel binnen als buiten uitgebreide spa-arrangementen.

Zo kunt u in hotel DĆ¼nenmeer aan de Duitse Oostzeekust yogalessen op het strand volgen. In hotel BollAnts im Park in de Duitse vakantieregio Naheland kunt u genieten van een massage in de tuin of blootsvoets over een speciaal aangelegd bospad wandelen. U loopt dan afwisselend over stenen, zand, hout, houtsnippers en door water en masseert uw voeten op een natuurlijke manier.

Maaike Schwering

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content