srprs.me is een zogenaamde blind break-reisorganisatie waarbij u pas op het vliegveld te weten komt waarheen u reist.

Het idee hierachter is het spontane terug te brengen in het reizen en mensen open te laten staan voor het onbekende, omdat reizigers vaak de mooiste dingen beleven wanneer ze geen verwachtingen hebben en niet alles al van tevoren online bekeken hebben.

Hoe werkt het? Via de website kiest u eerst een thema: Adventure, City Tripping, Broke, City Worldwide of Sunsation. Net nieuw is het thema Multi City waarbij u binnen de opgegeven tijd twee of drie Europese steden bezoekt. U bepaalt verder een budget en schrapt eventueel bestemmingen waar u zeker niet heel wil.

Een week voor u vertrekt, ontvangt u een kaart met het tijdstip waarop u op Schiphol moet zijn en een krascode. De code opent u op het vliegveld, vult hem in op uw smartphone en dan pas weet u waar het vliegtuig u naartoe zal brengen. (MS)

srprs.me is een zogenaamde blind break-reisorganisatie waarbij u pas op het vliegveld te weten komt waarheen u reist. Het idee hierachter is het spontane terug te brengen in het reizen en mensen open te laten staan voor het onbekende, omdat reizigers vaak de mooiste dingen beleven wanneer ze geen verwachtingen hebben en niet alles al van tevoren online bekeken hebben. Hoe werkt het? Via de website kiest u eerst een thema: Adventure, City Tripping, Broke, City Worldwide of Sunsation. Net nieuw is het thema Multi City waarbij u binnen de opgegeven tijd twee of drie Europese steden bezoekt. U bepaalt verder een budget en schrapt eventueel bestemmingen waar u zeker niet heel wil. Een week voor u vertrekt, ontvangt u een kaart met het tijdstip waarop u op Schiphol moet zijn en een krascode. De code opent u op het vliegveld, vult hem in op uw smartphone en dan pas weet u waar het vliegtuig u naartoe zal brengen. (MS)