Foto’s leren maken zonder schroom

© Thijs Heslenfeld

Waarom daar ? Omdat het een prachtige stad is waar je schitterende foto’s kunt maken, maar ook omdat fotograferen daar nooit van een leien dakje loopt. Thijs Heslenfeld ondervond zelf dat er altijd wel iemand was die bezwaar maakte tegen foto’s die hij er schoot, maar door het gesprek aan te gaan werden de rollen vaak omgedraaid en hield hij er niet alleen mooie foto’s, maar ook leuke contacten aan over. De sleutel tot succes is niet bang zijn, op mensen af durven stappen en je niet af laten schrikken als mensen ‘nee’ zeggen.

Tijdens een verblijf van zes nachten in Marokko staat Thijs Heslenfeld voortdurend klaar om advies te geven en iedere avond worden de foto’s van de dag bekeken en besproken. Vier nachten logeren de deelnemers in het prachtige Riad Azzar hotel in Marrakech. Drie dagen en twee nachten trekt u in een 4WD de woestijn in waar u ook kleine, slaperige dorpjes bezoekt. Alle soorten fotografen kunnen deelnemen aan de reis die plaatsvindt van 22 tot 28 oktober. Prijs: 1650 euro per persoon. Meer informatie vindt u op de website van Thijs Heslenfeld.

Vindt u Marokko een beetje te ver weg, dan kunt u ook kiezen voor een soorgelijke workshop in de Franse streek Bourgogne van 10 tot 16 september. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content