Fotocursus op een driemaster

© Thijs Heslenfeld

De Nederlandse reisfotograaf Thijs Heslenfeld verzorgt in januari twee unieke fotoreizen: op een prachtige driemaster langs de mooiste Caribische eilanden.

De Nederlandse reisfotograaf Thijs Heslenfeld verzorgt in januari twee unieke fotoreizen: op de prachtige driemaster Stad Amsterdam langs de mooiste Caribische eilanden.

Iedere ochtend verzorgt Thijs Heslenfeld een korte workshop, bijvoorbeeld over belichting, beweging of het portret. ’s Middags kunt u dat zelf in de praktijk gaan brengen en ’s avonds evalueert u elkaars werk.

De reizen zijn zowel bedoeld voor amateurfotografen met ervaring als voor beginners. Tijdens de reizen is er ook tijd voor ontspanning: luieren in een hangmat, een duik nemen in het altijd 27 graden warme zeewater of meehelpen met het besturen van het zeilschip.

De eerste reis vertrekt op 17 januari 2015 vanaf Sint Maarten voor een 10-daagse reis langs droomeilandjes als Sint Eustatius, Guadeloupe en Saint Kitts. De tweede fototrip vertrekt op 29 januari vanaf Martinique en voert langs onder andere Bequia, Dominica en de Tobago Cays, stuk voor stuk beeldschone plekken waar bijvoorbeeld Pirates of the Caribbean werd opgenomen.

Voor deze reizen, exclusief vluchten, betaalt u 1895 euro/pp op basis van een tweepersoonshut en volpension. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content