Fietsen en dineren in Lier

© GF

Tussen begin april en eind september kunt u in Lier en omgeving deelnemen aan Cycling Dinner.

Waar

Lier

Waarom

Tussen begin april en eind september kunt u in Lier en omgeving deelnemen aan Cycling Dinner. De stad stippelde twee fietsparcours van ongeveer 55 kilometer uit. De fietsers beginnen de dag met een ontbijt in Lier en nuttigen in de loop van de fietsdag telkens op een andere locatie achtereenvolgens soep, een typisch Mechels hoofdgerecht en een dessert.

B&B

Soetemin. B&B en restaurant Soetemin is een van de deelnemende etablissementen aan Cycling Dinner. Hier kunt u aan het einde van de dagrit het dessert nuttigen. Overnacht u ook in de B&B, dan begint u de dag met een ontbijt in Soetemin. Voor het Cycling Dinner- arrangement betaalt u 158 euro voor twee personen.

Fietsen en dineren in Lier
© GF

B&B Soetemin ligt aan de rand van Lier. De kamers zijn ruim, smaakvol en met neutrale, warme kleuren ingericht. De gasten kunnen de hele dag door gratis koffie en thee gebruiken. Op zondag is het ontbijt extra luxe met onder andere een glaasje cava, fruit, ontbijtgranen en diverse verse broodjes. Soetemin is niet alleen een B&B, maar ook een restaurant. Op de kaart vindt u Belgische streekgerechten, vegetarische gerechten en Griekse specialiteiten. Ook staat iedere maand een zorgvuldig samengesteld drie- of viergangenmenu op de kaart.

B&B Soetemin telt 6 kamers. Voor een tweepersoonskamer betaalt u 108 euro inclusief ontbijt, voor een eenpersoonskamer 98 euro.

B&B / Restaurant Soetemin Schollebeekstraat 4, 2500 Lier, 03 480 52 42,

Partner Content