De perfecte plaats dus voor een groot muziek- en kunstfestival. Het Reeperbahn Festival, tussen 20 en 22 september, is al aan zijn zevende editie toe. Meer dan 200 concerten, film, literatuur, schilderkunst, beeldende kunst, street art en zelfs voetbal staan op het programma.

Wat dit festival zo bijzonder maakt zijn de unieke locaties zoals kerken, binnenschepen, stripclubs, banken en legendarische muziekclubs.

Op de website van het festival en van Hamburg Tourismus staat een lijst met 200 voordelig geprijsde hotels. Overnachten in de buurt kan al vanaf 30 euro per nacht. (MS)

De perfecte plaats dus voor een groot muziek- en kunstfestival. Het Reeperbahn Festival, tussen 20 en 22 september, is al aan zijn zevende editie toe. Meer dan 200 concerten, film, literatuur, schilderkunst, beeldende kunst, street art en zelfs voetbal staan op het programma. Wat dit festival zo bijzonder maakt zijn de unieke locaties zoals kerken, binnenschepen, stripclubs, banken en legendarische muziekclubs. Op de website van het festival en van Hamburg Tourismus staat een lijst met 200 voordelig geprijsde hotels. Overnachten in de buurt kan al vanaf 30 euro per nacht. (MS)