Dankzij de brede stranden en de zee kunt u er ook allerlei sporten beoefenen, zoals windsurfen, beachvolley en zeilwagenrijden.

Ook op cultureel vlak is Koksijde een boeiende plaats. Behalve zeven musea, waaronder het Paul Delvauxmuseum, vindt u er architectuurpareltjes uit diverse perioden: art-decowoningen, traditionele vissershuisjes, knusse cottages en moderne gebouwen.

En dan is er natuurlijk de visserijtraditie. Oostduinkerke is de enige plaats ter wereld waar garnalen te paard gevangen worden.

Al die troeven komen aan bod in de viertalige brochure Koksijde-Oostduinkerke. Ook de logiesmogelijkheden en restaurants vindt u in de brochure.

Informatie

Koksijde.be

Maaike Schwering

Dankzij de brede stranden en de zee kunt u er ook allerlei sporten beoefenen, zoals windsurfen, beachvolley en zeilwagenrijden. Ook op cultureel vlak is Koksijde een boeiende plaats. Behalve zeven musea, waaronder het Paul Delvauxmuseum, vindt u er architectuurpareltjes uit diverse perioden: art-decowoningen, traditionele vissershuisjes, knusse cottages en moderne gebouwen. En dan is er natuurlijk de visserijtraditie. Oostduinkerke is de enige plaats ter wereld waar garnalen te paard gevangen worden. Al die troeven komen aan bod in de viertalige brochure Koksijde-Oostduinkerke. Ook de logiesmogelijkheden en restaurants vindt u in de brochure.InformatieKoksijde.be Maaike Schwering