Family Summer Fun in en om Amsterdam

Voor gezinnen die in Amterdam of omgeving of vakantie gaan is er nu een speciale gids: de Family Summer Sun.

Voor gezinnen die in Amterdam of omgeving of vakantie gaan is er nu een speciale gids: de Family Summer Sun.

De Engelstalige gids is bedoeld voor gezinnen die op vakantie zijn in de omgeving van Amsterdam en ook een uitstapje naar de hoofdstad willen maken. Family Summer Fun is gratis verkrijgbaar bij de VVV vestigingen en VVV agentschappen in en om Amsterdam.

De gids geeft een overzicht van de attracties in Amsterdam voor kinderen, zoals Artis en science center NEMO. Veel musea in Amsterdam organiseren speciale kinderactiviteiten of bieden spannende audiotours. Een aantal musea is bovendien gratis toegankelijk voor kinderen.

Er zijn ook allerlei activiteiten waarbij kinderen zelf actief aan de slag kunnen. Zo geeft de gids informatie over kookworkshops, de Klankspeeltuin in het Muziekgebouw en sportieve activiteiten, bijvoorbeeld bij het klimpark Forest Fun in het Amsterdamse Bos.

Waterpret

Onder de noemer van het toeristische themajaar Amsterdam Water Sensations 2010 staan in Family Summer Fun ook de mooiste stranden en de leukste attracties op en aan het water beschreven. Bijvoorbeeld een rondvaart, waterfietsen op de grachten, de replica van het VOC schip Amsterdam en het kindvriendelijke stadsstrand Blijburg.

Omdat er tijdens een dagje uit ook gegeten of gepicknickt moet worden, staan in Family Summer Fun ook verschillende eetadresjes voor gezinnen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content