Exotische vakantie in Brussel

Brussel Bad, het jaarlijkse zomerevenement in de hoofdstad, vindt dit jaar plaats van 1 juli tot 7 augustus.

De negende editie van Brussel Bad, het jaarlijkse zomerevenement in de hoofdstad, vindt plaats van 1 juli tot 7 augustus aan het Saincteletteplein en de Willebroekkaai.

Dit jaar staan er minder strandhutjes zodat er meer plaats is voor de bezoekers, zei de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans bij de voorstelling van het evenement.

Op de locatie van Brussel Bad aan het kanaal wordt tijdens Brussel Bad 6.000 vierkante meter fijn zand gelegd, met palm- en kokosbomen, sportvelden, speelterreinen en animatie, strandhutjes met allerlei eten en veel muziek.

Volgens de organisatie moet het gedurende bijna zes weken “hét trefpunt worden voor de aanhangers van ‘dolce far niente’, bouwers van zandkastelen, liefhebbers van zen, beoefenaars van allerlei balspelen, fijnproevers en lekkerbekken, fans van rock of hiphop, en al wie graag een vleugje exotisme opsnuift”.

Volgens Thielemans was Brussel Bad de voorbije jaren telkens enorm succesvol. Het evenement biedt volgens de burgemeester veel plezier en ontspanning, en creëert werkgelegenheid. En er waren de voorbije acht jaar nooit problemen met de veiligheid, aldus Thielemans.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content