Europa’s eerste reuzenrad boven zee geopend op De Pier in Scheveningen

© Maurice Haak, Den Haag Marketing

Den Haag een toeristische attractie rijker: Europa’s eerste reuzenrad gebouwd boven zee. Het ruim veertig meter hoge reuzenrad telt 36 gesloten gondels met airco waaronder één vip-gondel met een glazen bodem.

Alle gondels beschikken over luxe zitjes en bieden plaats aan maximaal zes personen. Vanuit het reuzenrad hebben bezoekers een panoramisch uitzicht over zee, strand én de skyline van Den Haag. Volwassenen betalen voor een ritje 9 euro en kinderen tot 12 jaar 7 euro. Een ritje in het reuzenrad duurt gemiddeld 20 minuten. Lunchen, dineren of een high tea op grote hoogte boven zee behoren binnenkort ook tot de mogelijkheden.

Europa's eerste reuzenrad boven zee geopend op De Pier in Scheveningen
© Maurice Haak, Den Haag Marketing

De Pier in Scheveningen werd onlangs volledig vernieuwd en is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier worden het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens georganiseerd. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Toegang tot De Pier is gratis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content