Elke dag een reistopper!

Elke dag kiest ‘Reis van de Dag’ een scherpe reispromotie voor u uit.

Vanaf half februari biedt de website Reis van de Dag iedere dag een nieuwe exclusieve reispromotie aan. Reis van de Dag biedt de scherpste deals aan voor all-inclusive formules, citytrips, weekenduitstapjes, fietsvakanties en hotelarrangementen.

Iedere dag staat een nieuwe reisaanbieding in de kijker op deze website. Die reis is exclusief voor Reis van de Dag, en dus enkel en alleen via deze weg te boeken, en dat slechts 24 uur lang. U kan de afreisdatum wel zelf kiezen, dat spreekt voor zich. Reis van de Dag werkt samen met enkele grote en kleine touroperators, vakantieverblijven en hoteliers. De aanbiedingen zijn heel gevarieerd: de ene dag kan het gaan om een packagedeal naar de Turkse zon, de andere dag een vakantie in eigen land met bijvoorbeeld Sunparks.

De website is een goede oplossing voor zowel de reisaanbieders, als reizigers op zoek naar een betaalbare reis. “Als een reisaanbieder morgen merkt dat hij een onderbezetting heeft voor een bepaalde periode, kan hij overmorgen op onze site een superpromotie doen om die periode alsnog vol te boeken. De bezoekers van onze website kunnen op hun beurt elke dag een goede slag slaan; een win-win-situatie!”, aldus Pieter Verhoeven van Reis van de Dag.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content