Reisorganisatie Caractère, gespecialiseerd in reizen met een bijzonder karakter in Zuid-Europa, biedt u de mogelijkheid een aantal van de mooiste Kroatische eilandjes te ontdekken tijdens een individuele, veertiendaagse reis.

U bezoekt onder andere het bergachtige Brac, Pag dat bekendstaat om zijn mysterieuze maanlandschap, het mondaine en zonnige eiland Hvar en de maagdelijke Elafieteneilanden. U kunt de reis boeken met of zonder huurauto.

Ook is het mogelijk ze in te korten tot negen dagen. U overnacht telkens in hotels die op basis van strenge criteria geselecteerd werden door de mensen van Caractère. Ze letten daarbij op ligging, authenticiteit, kwaliteit en duurzaamheid, discrete luxe en service.

Andere rondreizen, cruises en bijzondere adresjes in Kroatië of andere Zuid-Europese bestemmingen vindt u in de brochure of op de website. (MS)

Reisorganisatie Caractère, gespecialiseerd in reizen met een bijzonder karakter in Zuid-Europa, biedt u de mogelijkheid een aantal van de mooiste Kroatische eilandjes te ontdekken tijdens een individuele, veertiendaagse reis. U bezoekt onder andere het bergachtige Brac, Pag dat bekendstaat om zijn mysterieuze maanlandschap, het mondaine en zonnige eiland Hvar en de maagdelijke Elafieteneilanden. U kunt de reis boeken met of zonder huurauto. Ook is het mogelijk ze in te korten tot negen dagen. U overnacht telkens in hotels die op basis van strenge criteria geselecteerd werden door de mensen van Caractère. Ze letten daarbij op ligging, authenticiteit, kwaliteit en duurzaamheid, discrete luxe en service. Andere rondreizen, cruises en bijzondere adresjes in Kroatië of andere Zuid-Europese bestemmingen vindt u in de brochure of op de website. (MS)