's Ochtends wakker worden in één van de twaalf suites en uitkijken over de witte sneeuwtoppen is één van de bijzonderheden van de 'Wedelhütte', die op 8 december haar deuren opent. De verfijnde keuken waar regionale streekgerechten worden bereid en de wijnkelder met een grote selectie kwaliteitswijnen zorgen voor een perfecte afsluiting van elke wintersportdag.

Vakantiegangers die tijdens hun wintersport flink willen uitpakken, kunnen ook naar de 'Kristallhütte'. De chalet met acht ruime kamers ligt in het skigebied Ski-Optimal Hochfügen Hochzillertal op 2.147m hoogte en is reeds drie jaar op rij uitgeroepen tot 'beste Skihut van de wereld'.

Avonturiers of prijsbewuste wintersporters, die een berghut verkiezen boven een hotel in het dal, gaan naar de Salcherhütte in Alpbachtal. Hier moet 's winters het laatste stuk naar de hut met de pistebully worden afgelegd. Maar als u dan eenmaal binnen bent, is er een haardvuur om op te warmen.

De eenvoudige ingerichte acht-persoonshut heeft een accu voor elektrisch licht, dus dat betekent dat kaarslicht onmisbaar is tijdens het verblijf.

In Kirchberg, middenin het skigebied van de Kitzbüheler Alpen, liggen op 1.600m twee traditionele berghutten die aan groepen worden verhuurd. De 'Untere Brunnalm' biedt plaats voor 4 personen en is voorzien van een groot zonneterras en eigen skikelder. Om de berghut te bereiken moeten wintersporters eerst met de skilift naar boven en het laatste stukje skiën.

Informatie

Tirol.at

's Ochtends wakker worden in één van de twaalf suites en uitkijken over de witte sneeuwtoppen is één van de bijzonderheden van de 'Wedelhütte', die op 8 december haar deuren opent. De verfijnde keuken waar regionale streekgerechten worden bereid en de wijnkelder met een grote selectie kwaliteitswijnen zorgen voor een perfecte afsluiting van elke wintersportdag. Vakantiegangers die tijdens hun wintersport flink willen uitpakken, kunnen ook naar de 'Kristallhütte'. De chalet met acht ruime kamers ligt in het skigebied Ski-Optimal Hochfügen Hochzillertal op 2.147m hoogte en is reeds drie jaar op rij uitgeroepen tot 'beste Skihut van de wereld'. Avonturiers of prijsbewuste wintersporters, die een berghut verkiezen boven een hotel in het dal, gaan naar de Salcherhütte in Alpbachtal. Hier moet 's winters het laatste stuk naar de hut met de pistebully worden afgelegd. Maar als u dan eenmaal binnen bent, is er een haardvuur om op te warmen. De eenvoudige ingerichte acht-persoonshut heeft een accu voor elektrisch licht, dus dat betekent dat kaarslicht onmisbaar is tijdens het verblijf. In Kirchberg, middenin het skigebied van de Kitzbüheler Alpen, liggen op 1.600m twee traditionele berghutten die aan groepen worden verhuurd. De 'Untere Brunnalm' biedt plaats voor 4 personen en is voorzien van een groot zonneterras en eigen skikelder. Om de berghut te bereiken moeten wintersporters eerst met de skilift naar boven en het laatste stukje skiën. InformatieTirol.at