Getaway Travel, de Nederlandse uitgever van online reismagazines zoals Azië.nl, Australië.nl en Amerika.nl, nam het initiatief en startte een academie opgedeeld in twee delen: stageplekken en workshops voor reisreporters.

Stagiaires worden voor langere tijd intern opgeleid en reisreporters creëren content voor de online reismagazines terwijl ze op reis zijn. Ze vertrekken goed voorbereid want ze krijgen vooraf workshops over het editen van video's, het schrijven van blogs, SEO-teksten en reviews, reisfotografie en het gebruiken van sociale media.

De lessen worden verzorgd door professionele SEO copywriters, fotografen, bloggers en marketeers. Voor de deelnemers is het gouden kans om hun reis een zinvolle en leerzame invulling te geven, deel te nemen aan tours en excursies op de bestemming en tegelijk hun CV te versterken en een groot netwerk van potentiële werkgevers na de reis op te bouwen.

De workshops worden gegeven aan de Herengracht in Amsterdam. Voor informatie en inschrijven kan je terecht op de website van de Getaway Academy.

(MS)

Getaway Travel, de Nederlandse uitgever van online reismagazines zoals Azië.nl, Australië.nl en Amerika.nl, nam het initiatief en startte een academie opgedeeld in twee delen: stageplekken en workshops voor reisreporters. Stagiaires worden voor langere tijd intern opgeleid en reisreporters creëren content voor de online reismagazines terwijl ze op reis zijn. Ze vertrekken goed voorbereid want ze krijgen vooraf workshops over het editen van video's, het schrijven van blogs, SEO-teksten en reviews, reisfotografie en het gebruiken van sociale media.De lessen worden verzorgd door professionele SEO copywriters, fotografen, bloggers en marketeers. Voor de deelnemers is het gouden kans om hun reis een zinvolle en leerzame invulling te geven, deel te nemen aan tours en excursies op de bestemming en tegelijk hun CV te versterken en een groot netwerk van potentiële werkgevers na de reis op te bouwen.De workshops worden gegeven aan de Herengracht in Amsterdam. Voor informatie en inschrijven kan je terecht op de website van de Getaway Academy.(MS)