Je kent ze wel, die oh zo effeciënt ogende mannen en vrouwen die met een compacte trolley het vliegtuig op en weer af walsen, in één rechte lijn naar een taxi zonder zich tussen het zuchtende plebs aan de bagageband te moeten neerploffen.

Deze paasvakantie kan jij één van hen zijn, dankzij deze handige inpaktips. De vlogster van dit filmpje laat zien hoe je outfits voor zeven dagen in een koffertje geschikt voor het handbagageruim gevouwen krijgt. Proppen komt er niet eens aan te pas!

Een andere goede tip om plaats uit te sparen, gekreukte kleding te minimaliseren en ongelukjes te vermijden is om iedere outfit op elkaar te leggen, afzonderlijk op te rollen en in plastic zakjes te draaien. Veilige reis!

Je kent ze wel, die oh zo effeciënt ogende mannen en vrouwen die met een compacte trolley het vliegtuig op en weer af walsen, in één rechte lijn naar een taxi zonder zich tussen het zuchtende plebs aan de bagageband te moeten neerploffen. Deze paasvakantie kan jij één van hen zijn, dankzij deze handige inpaktips. De vlogster van dit filmpje laat zien hoe je outfits voor zeven dagen in een koffertje geschikt voor het handbagageruim gevouwen krijgt. Proppen komt er niet eens aan te pas!Een andere goede tip om plaats uit te sparen, gekreukte kleding te minimaliseren en ongelukjes te vermijden is om iedere outfit op elkaar te leggen, afzonderlijk op te rollen en in plastic zakjes te draaien. Veilige reis!