Een warme winter in Brussel

© GF

Waar

Brussel.

Waarom

Winterpret van 28 november tot en met 4 januari.

Het stralende middelpunt van de kerstfestivi-teiten in Brussel is de enorme kerstboom op de Grote Markt. Het hele centrum van de stad is feestelijk verlicht, u kunt er schaatsen, slenteren langs de 240 kerstkraampjes, een rit in het met 18.000 lichtjes gedecoreerde reuzenrad maken, of een warm hapje en drankje nuttigen.

Een warme winter in Brussel
© GF

B&B

Heart of Brussels.

Deze B&B met drie kamers ligt aan de Spaar-straat, op wandelafstand van de Grote Markt. Het is er heerlijk overnachten tegen een zeer schap-pelijke prijs. Er is keuze uit drie kamers die ori- gineel, kleurrijk en praktisch ingericht zijn. Oude en nieuwe spulletjes vormen een harmonieus en knus geheel.

Er is een gezellige tweepersoonskamer met eigen douche en toilet. Kamer twee beschikt bovendien over een kitchenette en over een badkamer met een groot ligbad geschikt voor twee personen. De derde kamer is een studio met keuken inclusief vaatwasmachine, en een badkamer met tweepersoonsligbad en een eigen terrasje.

In de hele B&B is internet gratis beschikbaar en op de kamers vindt u, naast een televisie en dvd-speler, een selectie dvd’s. In de kleurrijk en knus ingerichte ontbijtruimte staat de gasten iedere ochtend een goed verzorgd contintentaal ontbijt te wachten.

De eerste kamer kun je boeken voor 60 euro, kamer twee voor 69 euro, en de studio voor 74 euro, telkens inclusief ontbijt en op basis van twee personen. Wenst u geen gebruik te maken van het ontbijt, dan krijgt u korting, net als wanneer u langer dan drie nachten blijft.

Heart of Brussels, Spaarstraat 32, 1000, Brussel, 02 503 28 86, info@heartofbrussels.be,

(MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content