Neckermann lanceert samen met Pierre & Vacances een grootschalige wintersportactie met kortingen tot 45 procent.

Klanten die tussen 14 december en 5 februari boeken krijgen tot 45% korting op een verblijf van 7 nachten in het basisregime in één van de deelnemende hotels en residenties, op een selectie van types en aankomstdata.

Dit betekent voor een groot aantal verblijven op een prijs van minder dan 15 euro per persoon per nacht. Er zijn zelfs aanbiedingen voor 5 per persoon per nacht. Het gaat in totaal om 5000 appartementen en kamers.

De groep Pierre & Vacances omvat de merken residenties Pierre & Vacances, Maeva, MGM en de hotels van Latitudes.

Neckermann lanceert samen met Pierre & Vacances een grootschalige wintersportactie met kortingen tot 45 procent. Klanten die tussen 14 december en 5 februari boeken krijgen tot 45% korting op een verblijf van 7 nachten in het basisregime in één van de deelnemende hotels en residenties, op een selectie van types en aankomstdata. Dit betekent voor een groot aantal verblijven op een prijs van minder dan 15 euro per persoon per nacht. Er zijn zelfs aanbiedingen voor 5 per persoon per nacht. Het gaat in totaal om 5000 appartementen en kamers. De groep Pierre & Vacances omvat de merken residenties Pierre & Vacances, Maeva, MGM en de hotels van Latitudes.