Een ongewone reiziger

Anders Reizen organiseert samen met jeugdauteur Stefan Boonen een spannend weekend voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar.

Anders Reizen organiseert samen met jeugdauteur Stefan Boonen een spannend weekend voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar.

Het weekend is gebaseerd op zijn boek De Vindeling van Wammerswald. Het boek gaat over een meisje dat aanspoelt in het dorpje Wammerswald met enkel een rode koffer bij zich. Tijdens het weekend stap je als het ware in het boek.

Wammerswald ligt in de bossen van de Duitse Eifel, vlak bij de Rursee. Daar verblijven de deelnemers in een kleinschalig pension met zeven tweepersoonskamers en één vierpersoonskamer. De omgeving is verkeersvrij, zodat de kinderen er ongestoord kunnen spelen.

Stefan Boonen leest tijdens het weekend voor uit zijn boek terwijl de kinderen knabbelen aan Wammerswaldse koeken. Verder staan een wandeling door ‘Het Donker’ en een spokenjacht op het programma, en leren de kinderen onderweg alles over het vangen van beren.

Het weekend vindt plaats van vrijdag 19 tot en met zondag 21 oktober. Er kunnen maximaal zestien kinderen en volwassenen deelnemen, de minimumleeftijd is zes jaar en de kosten bedragen 185 euro per persoon, inclusief logies, maaltijden, een boek per familie en begeleiding door Stefan Boonen en een reisleider van Anders Reizen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content