Een oase van rust aan het water

Geniet en herbron te midden van natuur en water in de hotels van ‘Relais du Silence’.

Hotelketen ‘Relais du Silence’ stelt in de maand februari zeven van haar hotels voor als ultiem ontspanningsoord, gelegen te midden van natuur, rust en water.

‘Relais du Silence’ is een keten, opgericht in 1968, van 220 onafhankelijke hotels in Frankrijk en de rest van Europa. Een vakantie met charme en op een bijzondere plaats, dat is de filosofie van de keten. De hotels die ertoe behoren hebben dan ook een authentiek karakter. Denk maar aan een molen, kasteel, een boerderij of een chalet. Daarnaast draagt ‘Relais du Silence’ ook de betere keuken hoog in het vaandel. De prachtige omgeving van elke site en de kwaliteit (drie tot vier sterren) maken van deze keten een uniek concept om te herbronnen en te proeven van de ‘Art de Vivre’. Iedereen vindt zijn gading in het aanbod van de Relais du Silence hotels: of het nu in de nabijheid van een meer, zee of rivier moet zijn. Hier een greep uit het aanbod van Relais du Silence.

In Frankrijk raadt Relais du Silence drie hotels aan: Belle Isle sur Risle in Hoog-Normandië en Moulin de Moissac in Zuid-Frankrijk. Nieuw in het aanbod van de keten is Les Costans, aan de Bretoense kust. Hier heeft u een eindeloos zicht op zee.

In ons buurland Duitsland is er het hotel Gottfried, dat aan het Constancemeer in Duitsland ligt, van waaruit u een prachtig zicht hebt op de charmante en kleine haven van Moos. Het hotel staat bekend voor zijn culinaire specialiteit: vis, die rechtstreeks uit het meer komt en met ervaring wordt bereid.

Ook in Zuid-Europa is de keten present: viersterrenhotels Almadraba Park Hotel in Spanje en I Due Roccoli in Italië. Tot slot behoort ook La Roya op het eiland Corsica tot de keten van Relais du Silence.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content