Vakantiehuizenspecialist Belvilla biedt enkele tientallen voormalige religieuze gebouwen te huur aan. Zo kunt u een meer dan duizend jaar oud kerkje in Schiaccia in Toscane huren, compleet met kerktoren, klok, rozet, heiligenbeeld en kruis op het dak. Het is omringd door cipressen, lavendel, rozemarijn en olijfbomen en geschikt voor twaalf personen.

Nog in Italië kunt u bij het Trasimenomeer in Umbrië een appartement voor vier personen huren in een benedictijnenabdij uit het jaar 1000.

In het zuiden van de Belgische Ardennen staat de oude, mooi gerenoveerde pastorie Parettois die plaats biedt aan zestien gasten en onder andere beschikt over een sauna.

Meer religieuze vakantieadressen vindt u op de website van Belvilla.

Vakantiehuizenspecialist Belvilla biedt enkele tientallen voormalige religieuze gebouwen te huur aan. Zo kunt u een meer dan duizend jaar oud kerkje in Schiaccia in Toscane huren, compleet met kerktoren, klok, rozet, heiligenbeeld en kruis op het dak. Het is omringd door cipressen, lavendel, rozemarijn en olijfbomen en geschikt voor twaalf personen. Nog in Italië kunt u bij het Trasimenomeer in Umbrië een appartement voor vier personen huren in een benedictijnenabdij uit het jaar 1000. In het zuiden van de Belgische Ardennen staat de oude, mooi gerenoveerde pastorie Parettois die plaats biedt aan zestien gasten en onder andere beschikt over een sauna. Meer religieuze vakantieadressen vindt u op de website van Belvilla.