Bij American Airlines verdwijnt een rechtstreekse vlucht tussen Brussel en Philadelphia, Delta Airlines vliegt niet langer naar Atlanta en United Airlines gaat dan toch niet door met een tweede dagelijkse vlucht naar New York. Die laatste verbinding werd tot de aanslagen verzorgd door de Indiase maatschappij Jet Airways, die kort na 22 maart wegtrok uit Zaventem.

"Net zoals de Aziaten blijven de Amerikanen heel terughoudend bij het idee naar Europa te reizen na de aanslagen", zegt Frank Bosteels, directeur bij het reisagentschap Connections. "Het is dan ook logisch dat de luchtvaartmaatschappijen hun planning aanpassen." (Belga)

Bij American Airlines verdwijnt een rechtstreekse vlucht tussen Brussel en Philadelphia, Delta Airlines vliegt niet langer naar Atlanta en United Airlines gaat dan toch niet door met een tweede dagelijkse vlucht naar New York. Die laatste verbinding werd tot de aanslagen verzorgd door de Indiase maatschappij Jet Airways, die kort na 22 maart wegtrok uit Zaventem. "Net zoals de Aziaten blijven de Amerikanen heel terughoudend bij het idee naar Europa te reizen na de aanslagen", zegt Frank Bosteels, directeur bij het reisagentschap Connections. "Het is dan ook logisch dat de luchtvaartmaatschappijen hun planning aanpassen." (Belga)