Duurste attractie in de geschiedenis van de Efteling opent op 1 juli

© GF

De Efteling opent op 1 juli de nieuwe, grote attractie Symbolica, de grootste en duurste attractie uit de geschiedenis van De Efteling. De bouw komt uit op ongeveer 35 miljoen euro.

Voor meer inspirerende reisverhalen, originele lijstjes, beeldreportages, de leukste adresjes en dagelijks reisnieuws, like ons op Facebook.

Midden in het sprookjespark wordt nu de laatste hand gelegd aan de overdekte attractie die de bezoekers meevoert door de geheime gangen en koninklijke vertrekken van een paleis.

Symbolica is een wonderlijk paleis midden in het park, waarin niets is wat het lijkt. Iedereen is uitgenodigd op audiëntie bij de koning. Tovernaar Pardoes zorgt ervoor dat ieder bezoek verrassend en betoverend zal zijn. Bezoekers worden meegevoerd in Fantasievaarders door geheime gangen en koninklijke vertrekken waarbij ze van de ene verbazing in de andere vallen.

De investering in de nieuwe attractie bedraagt ongeveer 35 miljoen euro. Fons Jurgens, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Efteling: “Deze overdekte familie-attractie zorgt ervoor dat we als Efteling onderscheidend blijven binnen de top van de Europese attractieparkenbranche. Uiteraard door het toevoegen van onze eigen kenmerkende storytelling en unieke thematisering, maar vooral door het gebruik van oneindig veel details in de attractie.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content