De maan schuift dan voor de zon, maar omdat de maan de zon op dat moment niet volledig kan verbergen blijft er nog een schijfje zon zichtbaar.

Touroperator Footprints wil Belgische belangstellenden de kans geven dit fenomeen met eigen ogen te gaan bekijken en stelde drie reizen samen.

Bij twee reizen verblijft u zeven nachten in een vier- of vijfsterrenhotel van waaruit u excursies in de omgeving kan maken, van het strand kan genieten en diverse sporten kan beoefenen.

De derde reis is bedoeld voor degenen die het eiland met een huurauto willen verkennen. U overnacht in vier verschillende hotels of lodges.

Omdat er wereldwijd veel belangstelling is voor deze eclips is snel boeken de boodschap. (MS)

De maan schuift dan voor de zon, maar omdat de maan de zon op dat moment niet volledig kan verbergen blijft er nog een schijfje zon zichtbaar. Touroperator Footprints wil Belgische belangstellenden de kans geven dit fenomeen met eigen ogen te gaan bekijken en stelde drie reizen samen. Bij twee reizen verblijft u zeven nachten in een vier- of vijfsterrenhotel van waaruit u excursies in de omgeving kan maken, van het strand kan genieten en diverse sporten kan beoefenen. De derde reis is bedoeld voor degenen die het eiland met een huurauto willen verkennen. U overnacht in vier verschillende hotels of lodges. Omdat er wereldwijd veel belangstelling is voor deze eclips is snel boeken de boodschap. (MS)