Duiksportbeurs in Antwerpen

© Thinkstock

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april vinden duikliefhebbers alles wat met duiken te maken heeft op de Belgische Duiksportbeurs in Antwerpen.

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april vinden duikliefhebbers alles wat met duiken te maken heeft op de Belgische Duiksportbeurs in Antwerpen.

De Belgische Duiksportbeurs is de enige duikbeurs in België en vindt dit jaar plaats in de Metropolis in Antwerpen waar een ruime en gratis parking aanwezig is. Op de duikbeurs kunnen bezoekers voor informatie terecht bij stands van duikclubs en duikfederaties. Ook zijn er stands van reisbureaus, van duiklocaties in het binnen- en buitenland en van aanbieders van duikmateriaal.

Enkele organisaties zullen tijdens de beurs presentaties verzorgen. Zo zal de Sea First Foundation aanwezig zijn om te vertellen over het programma Red de Haai. De Sea Sheperd Conservation Society vertelt over hun missie: het stoppen van de afslachting van het leven in de zee om zo de ecosystemen en levende wezens in de zeeën te beschermen en behouden. En Wild van Water verzorgt een presentatie over de Sardine Run in Zuid-Afrika, een van de meest bijzondere natuurwonderen ter wereld.

Tijdens een duikveiling kunnen bezoekers mooie duikartikelen op de kop tikken en in een workshop wordt getoond hoe duikmateriaal onderhouden moet worden.

De beurs is geopend van 10 tot 18 uur en de toegangsprijs bedraagt 10 euro. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content