De succesvolle overzichtstentoonstelling Van Gogh, My Dream Exhibition is nog te bezoeken tot 6 oktober 2013 in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Van Gogh, My Dream Exhibition is een spectaculaire tentoonstelling waar de bezoeker het werk van Van Gogh beleeft als nooit tevoren.

Meer dan 200 prachtige werken zijn teruggebracht naar de oorspronkelijke kleuren in perfecte reproducties. Zeven indrukwekkende 3D animaties van de meest geliefde schilderijen van Van Gogh geven de bezoeker vernieuwende blik op het werk van de schilder. Bij binnenkomst krijgen de bezoekers een 3D bril om van deze animaties te kunnen genieten.

Internationale tournee

My Dream Exhibition gaat ook op een internationale tournee die start in het VAM Design Center in Boedapest. Dit museum heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot hét culturele centrum in Boedapest op gebied van kunst en design en internationale tentoonstellingen.

VAM Design Center trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en presenteerde al eerder succesvolle internationale tentoonstellingen zoals Da Vinci, the Genius en Tutankhamun, his tomb and treasures.

Verlenging in Amsterdam

Wegens de aanhoudende stroom enthousiaste bezoekers aan de tentoonstelling, wordt de tentoonstelling in Amsterdam verlengd. Sinds de opening op 15 september 2012 brachten ruim 80.000 mensen een bezoek aan de tentoonstelling. Van Gogh, My Dream Exhibition is nog te bezoeken tot 6 oktober 2013 in de Beurs van Berlage te Amsterdam. (MS)

De succesvolle overzichtstentoonstelling Van Gogh, My Dream Exhibition is nog te bezoeken tot 6 oktober 2013 in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Van Gogh, My Dream Exhibition is een spectaculaire tentoonstelling waar de bezoeker het werk van Van Gogh beleeft als nooit tevoren. Meer dan 200 prachtige werken zijn teruggebracht naar de oorspronkelijke kleuren in perfecte reproducties. Zeven indrukwekkende 3D animaties van de meest geliefde schilderijen van Van Gogh geven de bezoeker vernieuwende blik op het werk van de schilder. Bij binnenkomst krijgen de bezoekers een 3D bril om van deze animaties te kunnen genieten.Internationale tournee My Dream Exhibition gaat ook op een internationale tournee die start in het VAM Design Center in Boedapest. Dit museum heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot hét culturele centrum in Boedapest op gebied van kunst en design en internationale tentoonstellingen. VAM Design Center trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en presenteerde al eerder succesvolle internationale tentoonstellingen zoals Da Vinci, the Genius en Tutankhamun, his tomb and treasures.Verlenging in Amsterdam Wegens de aanhoudende stroom enthousiaste bezoekers aan de tentoonstelling, wordt de tentoonstelling in Amsterdam verlengd. Sinds de opening op 15 september 2012 brachten ruim 80.000 mensen een bezoek aan de tentoonstelling. Van Gogh, My Dream Exhibition is nog te bezoeken tot 6 oktober 2013 in de Beurs van Berlage te Amsterdam. (MS)