Dromen van Centraal-Azië

© Dromen.be

Weinig bestemmingen zijn zo onbekend bij reizigers als de vijf ex-Sovjetrepublieken in Centraal Azië. Met touroperator Dromen kunt u deze bijzondere landen ontdekken.

Weinig bestemmingen zijn zo onbekend bij reizigers als de vijf ex-Sovjetrepublieken in Centraal Azië: Kazachstan, Kirgizië, Oezbekistan, Tadzjikistan en Turkmenistan. Toch valt er meer dan genoeg moois te ontdekken: de schitterende natuur, eeuwenoude culturele tradities en de sporen van de legendarische Zijderoute.

Daarom organiseert touroperator Dromen – als enige in Vlaanderen – een 19-daagse groepsreis door Centraal-Azië. De reis voert naar Tadzjikistan, Kirgizië en Oezbekistan en op het programma staan onder andere het indrukwekkende Pamir gebergte met zijn besneeuwde bergtoppen,felblauwe meren en uitgestrekte leegtes waar nomaden met hun kuddes leven. Verder worden de paleizen, moskeeën en karavanserais in Samarkand, Bukhara en Khiva bezocht.

Overnacht wordt er niet alleen in hotels, maar ook in yurts, nomandententen en bij lokale inwoners in homestays. De reis vindt plaats op 23 juni 2017 en kost 5.715 euro per persoon, alles inbegrepen, behalve verzekering en visumkosten. (MS)

Dromen van Centraal-Azië
© Dromen.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content