Drie maal origineel cruisen

© Str Clippers

Cruises bestaan er in alle soorten en maten en naar ieders smaak. Drie originele voorbeelden.

1. Ponant organiseert 54 luxe expeditiecruises naar ‘off the beaten track’ bestemmingen waaronder een cruise in het spoor van de ontdekkingsreiziger en Viking Erik de Rode van Ijsland naar Groenland. Je ontdekt samen met antropologen, ornithologen, geologen en biologen de ijsbergen, gletsjers, walvissen en ijsberen. Heel anders is de cruise vanuit Vanuatu via de Solomon eilanden en Papoea Nieuw-Guinea naar Borneo waarbij je in aanraking komt met de rijke culturen uit dat deel van de wereld.

2. Star Clippers maakt van een cruise een avontuur voor kinderen met een piratencruise. Aan boord van een viermaster varend rond de Griekse eilanden mogen ze in de mast klimmen, vanaf de boegspriet naar het water kijken en leren ze zeemansknopen maken.

3. Holland America Line sloot een exclusieve samenwerking met The Oprah Magazine en biedt cruises met activiteiten die geïnspireerd zijn op het O magazine: meditatie, tai chi, een kookworkshop, boekenclub…. De eerste cruise gaat naar Alaska met aan boord opinieleiders en visionairs die tips geven om het meeste uit het leven te halen. Daarna zijn er nog 300 cruises naar de Caraïben en Alaska.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content