Door & door Parijs

Het boek Door & door Parijs is het perfecte gezelschap voor wie in Parijs verder wil kijken dan de geëigende attracties.

Zoekt u een reisboek over Parijs met een opsomming van alle bezienswaardigheden en adressen van hotels en restaurants, dan is Door & door Parijs niet het juiste boek. Maar wie verder wil kijken dan de bekende attracties en het ware Parijs wil zien, heeft aan dit boek perfect gezelschap.

Schrijfster Sarah Breimer woonde anderhalf jaar in Parijs en toont aan de hand van sfeervolle foto’s van reisfotografe Marina Goudsblom de leukste, voor de meeste toeristen onbekende plekjes.

Montmartre is bijvoorbeeld op zijn mooist op een doordeweekse winterdag, in de boekhandel Shakespeare & Company kunt u niet alleen uren rondstruinen, maar ook luisteren naar bekende schrijvers die onder het genot van een glas wijn lezingen geven en in het bijzondere Parc des Buttes-Chaumont wordt het ouderwetse poppentheater nog altijd drukbezocht.

Sarah Breimer vertelt ook waar u de lekkerste koekjes, de nieuwste mode en goedkope kunst op de kop kunt tikken. Achter in het boek vindt u de Yellow Pages met praktische informatie en tips voor een verblijf in Parijs. (MS)

Sarah Breimer en Marina Goudsblom – Door & door Parijs

Uitgeverij Kosmos

Aantal pagina’s: 192

Prijs: 17,50 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content