Dit zijn de schitterende winnaars van de ‘All About Photo Awards 2020’

All About Photo, dé website voor liefhebbers van fotografie, heeft de winnaars van zijn jaarlijkse fotowedstrijd bekendgemaakt. De eerste vier prijzen werden in de wacht gesleept door vrouwelijke fotografen.

De ‘All About Photo’ website is het adres voor iedereen die van fotograferen houdt. Je kan er de portfolio’s van wereldberoemde fotografen als Man Ray en Ansel Adams bekijken, maar ook van hedendaagse fotografen die in opkomst zijn. Je leest er een groot aantal interessante artikelen met tips, interviews met gevestigde fotografen en weetjes over fotomateriaal. De website houdt je verder op de hoogte van interessante evenementen en wedstrijden.

Zelf organiseren ze ook ieder jaar een prestigieuze fotografiewedstrijd: de ‘All About Photo Awards – The Mind’s Eye’. De wedstrijd staat open voor professionals en amateurs. Zojuist zijn de veertig winnaars van de editie van dit jaar bekendgemaakt. Opvallend is dat de vier eerste plaatsen allemaal gewonnen zijn door vrouwen terwijl het vak van fotograaf nog altijd een beetje als een mannenberoep wordt gezien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content