Dit zijn de Europese hoofdsteden met de schoonste hotels

. © Getty Images

Veel reizigers die de hygiëne in hotels niet zo belangrijk vonden, zullen daar in de toekomst veel meer oog voor hebben. Daarom nam ShowersToYou de Europese hoofdsteden onder de loep en bekeek aan de hand van de beoordelingen op Airbnb, Booking en Tripadvisor waar de schoonste accommodaties te vinden zijn.

Voordat het coronavirus de wereld in zijn greep kreeg, maakte de gemiddelde reiziger zich niet bijzonder druk over het delen van badkamers en het slapen in bedden waarin anderen hadden geslapen. Dat is nu helemaal anders. We willen er voortaan zeker van zijn dat de plaatsen waar we overnachten veel oog hebben voor hygiëne.

Daarom nam ShowersToYou de Europese hoofdsteden onder de loep en bekeek aan de hand van de beoordelingen op Airbnb, Booking en Tripadvisor waar de schoonste accommodaties te vinden zijn. Lissabon blijkt op dat vlak met een gemiddelde beoordeling van 4,79 op 5 het beste te scoren. Kopenhagen kreeg met een score van 4,43 merkwaardig genoeg de slechtste cijfers. Parijs, waarvan vaak gezegd wordt dat de hotels het niet al te nauw nemen met de hygiëne, deed het dan weer helemaal niet slecht. Met een gemiddelde beoordeling van 4,70 staat de Franse hoofdstad op de tiende plaats.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content