Het kasteel van Assepoester is voor velen het ultieme icoon van Disney World. Als je wil trouwen als een echte Disneyprinses of -prins, is het uitzicht op dit iconische kasteel dan ook een droom die werkelijkheid wordt. De East Plaza Garden in het Amerikaanse Disney World wordt daarom vanaf nu opengesteld voor tortelduifjes. Er kunnen 100 gasten geplaatst worden en het kostenplaatje bedraagt 25.000 dollar.

Wie het wat bescheidener wil, kan een andere locatie in het themapark kiezen, voor een minder hoge prijs. Het bruidspaar kan bijvoorbeeld kiezen voor een intieme bruiloft met slechts vier gasten voor de prijs van 2.500 dollar. Maar wie echt alles op alles wil zetten, kan ook alle opties aanvinken en volledig in Disneystijl huwen met alles erop en eraan. Dit bruidspaar telt dan wel 75.000 dollar neer.

(LP)

Het kasteel van Assepoester is voor velen het ultieme icoon van Disney World. Als je wil trouwen als een echte Disneyprinses of -prins, is het uitzicht op dit iconische kasteel dan ook een droom die werkelijkheid wordt. De East Plaza Garden in het Amerikaanse Disney World wordt daarom vanaf nu opengesteld voor tortelduifjes. Er kunnen 100 gasten geplaatst worden en het kostenplaatje bedraagt 25.000 dollar. Wie het wat bescheidener wil, kan een andere locatie in het themapark kiezen, voor een minder hoge prijs. Het bruidspaar kan bijvoorbeeld kiezen voor een intieme bruiloft met slechts vier gasten voor de prijs van 2.500 dollar. Maar wie echt alles op alles wil zetten, kan ook alle opties aanvinken en volledig in Disneystijl huwen met alles erop en eraan. Dit bruidspaar telt dan wel 75.000 dollar neer. (LP)