Disneyfans kunnen vanaf nu trouwen met zicht op het Cinderella kasteel in Disney World

© Disney

Wie droomt van een heuse sprookjesbruiloft en wat geld op de bankrekening heeft staan, kan vanaf nu het jawoord geven met zicht op het beroemde Cinderella kasteel. De bruiloft is volledig in Disneythema, inclusief een koets met paarden.

Het kasteel van Assepoester is voor velen het ultieme icoon van Disney World. Als je wil trouwen als een echte Disneyprinses of -prins, is het uitzicht op dit iconische kasteel dan ook een droom die werkelijkheid wordt. De East Plaza Garden in het Amerikaanse Disney World wordt daarom vanaf nu opengesteld voor tortelduifjes. Er kunnen 100 gasten geplaatst worden en het kostenplaatje bedraagt 25.000 dollar.

Wie het wat bescheidener wil, kan een andere locatie in het themapark kiezen, voor een minder hoge prijs. Het bruidspaar kan bijvoorbeeld kiezen voor een intieme bruiloft met slechts vier gasten voor de prijs van 2.500 dollar. Maar wie echt alles op alles wil zetten, kan ook alle opties aanvinken en volledig in Disneystijl huwen met alles erop en eraan. Dit bruidspaar telt dan wel 75.000 dollar neer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content