Glazen wanden en zonneschermen zorgen ervoor dat gasten er windvrij kunnen dineren. Een van de populairste plekken is 'The Dec' boven het Ritz Carlton Hotel. Bloemen en klimplanten creëren op de twaalfde verdieping het idee van een zwevende tuin. Enkel verse ingrediënten uit de regio komen er op tafel.

Voor lekkere snacks kunt u terecht in de 'Nomi Garden', op de zevende verdieping van het Park Hyatt Hotel. Het restaurant ligt aan de Magnificent Mile, dé winkelstraat.

Tegenover het Hancock Center ligt het 'Shanghai Terrace', waar u Aziatische specialiteiten kunt proeven.

'Terzo Piano' op het dak van het Art Institute, combineert dan weer kunst, design en gastronomie.

Echt hoog met schitterend uitzicht over Lake Michigan ligt 'Roof', op de 27e verdieping van het Wit Hotel. Bekende dj's komen hier geregeld optreden. (MS)

Glazen wanden en zonneschermen zorgen ervoor dat gasten er windvrij kunnen dineren. Een van de populairste plekken is 'The Dec' boven het Ritz Carlton Hotel. Bloemen en klimplanten creëren op de twaalfde verdieping het idee van een zwevende tuin. Enkel verse ingrediënten uit de regio komen er op tafel. Voor lekkere snacks kunt u terecht in de 'Nomi Garden', op de zevende verdieping van het Park Hyatt Hotel. Het restaurant ligt aan de Magnificent Mile, dé winkelstraat. Tegenover het Hancock Center ligt het 'Shanghai Terrace', waar u Aziatische specialiteiten kunt proeven. 'Terzo Piano' op het dak van het Art Institute, combineert dan weer kunst, design en gastronomie. Echt hoog met schitterend uitzicht over Lake Michigan ligt 'Roof', op de 27e verdieping van het Wit Hotel. Bekende dj's komen hier geregeld optreden. (MS)