Dineren met Rembrandt

Op 12 februari 2016 opent in Het Rembrandthuis de expositie De Naakte Waarheid met naaktstudies van Rembrandt en zijn collega’s. Vanaf 21 september dit jaar kunt u al getuige zijn van een exclusieve preview en wel op een hele bijzondere manier.

Gedurende twee weken wordt er dan in de Boardroom op de bovenste verdieping van de Amsterdamse Rembrandt Tower, met 150 meter het hoogste gebouw in Amsterdam, Hemels Rembrandt gehouden. Normaal is deze Boardroom voorbehouden aan belangrijke zakelijke bijeenkomsten, maar gedurende twee weken worden de deuren geopend voor het publiek.

Tussen 15 reproducties van naaktschetsen van Rembrandt en collega-schilders kunt u genieten van een vijfgangendiner op sterrenniveau. Tijdens het aperitief verzorgt een conservator van Het Rembrandthuis een lezing over de tentoongestelde werken. Het 360 graden uitzicht vanuit de toren is weergaloos.

Afgelopen jaar vond Hemels Rembrandt voor het eerst plaats en de belangstelling was toen overweldigend. Op tijd reserveren is daarom aangeraden. Het exclusieve diner kost 225 euro/persoon, waarvan 30 euro bestemd is voor de aankoop van een werk door Het Rembrandthuis.

Luxueus hotel pakket als extra

Speciaal voor Hemels Rembrandt biedt het Dylan Hotel in Amsterdam een exclusief pakket aan. Geniet van een welkomst-cocktail in de tuin of aan de bar en laat u rijden van The Dylan Amsterdam naar Hemels Rembrandt in de Rembrandt Tower Boardroom.

Na het diner krijgt u nog een transfer terug naar het hotel, een overnachting in een luxueuze tweepersoonskamer en kunt u ’s morgens nagenieten tijdens het Dylan Breakfast Buffet. Dit pakket kost € 450 (voor 2 personen). Reserveren kan via reservations@dylanamsterdam.com of telefonisch via +31 20 5302010. Vergeet zeker niet te vermelden dat het om het Hemels Rembrandt pakket gaat. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content