Het huidige woonzorgcentrum, op een historische site, maakt volgens projectontwikkelaar Cores plaats voor een eigentijds kwalitatief gebouw. Het project is ontworpen door Binst Architects en aangepast aan het rustige karakter van de buurt. De 221 hotelkamers zullen verspreid worden over twee blokken, die door het binnengebied en ondergronds met elkaar verbonden worden. De helft van de site zal onbebouwd blijven en dienen als groene patio.

'Niet alleen toeristen zakken af naar de vele bezienswaardigheden in Antwerpen, het is ook vaak de bestemming voor zakelijke trips', zegt Stefan Lenze van Motel One. 'Deze brede reikwijdte komt perfect overeen met onze doelgroep.' De werken beginnen eind 2021, na de verhuis van het huidige woonzorgcentrum.

Het huidige woonzorgcentrum, op een historische site, maakt volgens projectontwikkelaar Cores plaats voor een eigentijds kwalitatief gebouw. Het project is ontworpen door Binst Architects en aangepast aan het rustige karakter van de buurt. De 221 hotelkamers zullen verspreid worden over twee blokken, die door het binnengebied en ondergronds met elkaar verbonden worden. De helft van de site zal onbebouwd blijven en dienen als groene patio. 'Niet alleen toeristen zakken af naar de vele bezienswaardigheden in Antwerpen, het is ook vaak de bestemming voor zakelijke trips', zegt Stefan Lenze van Motel One. 'Deze brede reikwijdte komt perfect overeen met onze doelgroep.' De werken beginnen eind 2021, na de verhuis van het huidige woonzorgcentrum.