Wie het geluk heeft in het Brusselse Amigo-hotel te kunnen verblijven, kan daar binnenkort nog een extraatje aan te voegen door te kiezen voor de Delvaux-kamer.

De themakamer in het vijfsterrenhotel op een steenworp van de Grote Markt is subtiel afgewerkt met lederen details van het bekende Belgische huis. Zo is de hoofding van het bed bekleed met het voor Delvaux typische geweven leder, net als de kussens op de sofa.

Gasten kunnen gedurende hun verblijf ook gebruik maken van een rode Delvaux-tas, die hen ter beschikking wordt gesteld om te gaan shoppen, en van een Delvaux-sjaal, een van de minder bekende producten van het merk. In de marmeren badkamer zitten de verzorgingsproducten opgeborgen in een Delvaux-toilettasje en voor de kinderen is er een lederen origima-diertje. De kamer vormt op deze manier een perfecte etalage voor het aanbod van het lederwarenhuis en gasten kunnen ook alles bestellen. Zelfs het bed. Toemaatje: er wacht de bezoekers van de Delvaux-room een doosje chocolade van Pierre Marcolini en een halve fles champagne.

Voor wie helemaal verleid is door Delvaux, organiseert het hotel een bezoek aan het atelier. Ook is een formule voorzien waarbij de gasten beroep kunnen doen op personal shopper Linda van Waesberghe om Brussel te verkennen.

Prijs van dit alles: 343 euro voor een nacht (ontbijt inbegrepen). Misschien een ideetje voor Valentijn. Want u kan er logeren vanaf 14 februari.

Ann Heylens.

Wie het geluk heeft in het Brusselse Amigo-hotel te kunnen verblijven, kan daar binnenkort nog een extraatje aan te voegen door te kiezen voor de Delvaux-kamer. De themakamer in het vijfsterrenhotel op een steenworp van de Grote Markt is subtiel afgewerkt met lederen details van het bekende Belgische huis. Zo is de hoofding van het bed bekleed met het voor Delvaux typische geweven leder, net als de kussens op de sofa. Gasten kunnen gedurende hun verblijf ook gebruik maken van een rode Delvaux-tas, die hen ter beschikking wordt gesteld om te gaan shoppen, en van een Delvaux-sjaal, een van de minder bekende producten van het merk. In de marmeren badkamer zitten de verzorgingsproducten opgeborgen in een Delvaux-toilettasje en voor de kinderen is er een lederen origima-diertje. De kamer vormt op deze manier een perfecte etalage voor het aanbod van het lederwarenhuis en gasten kunnen ook alles bestellen. Zelfs het bed. Toemaatje: er wacht de bezoekers van de Delvaux-room een doosje chocolade van Pierre Marcolini en een halve fles champagne. Voor wie helemaal verleid is door Delvaux, organiseert het hotel een bezoek aan het atelier. Ook is een formule voorzien waarbij de gasten beroep kunnen doen op personal shopper Linda van Waesberghe om Brussel te verkennen. Prijs van dit alles: 343 euro voor een nacht (ontbijt inbegrepen). Misschien een ideetje voor Valentijn. Want u kan er logeren vanaf 14 februari. Ann Heylens.