Dat is het resultaat van een onderzoek uitgevoerd door OutOfOffice.com en Attitude Magazine.

Toch wil zestig procent van de ondervraagden niet beperkt worden in hun vakantiekeuze. Ze zouden de vrijheid willen hebben naar iedere bestemming te reizen die ze verkiezen. Homoseksualiteit is in meer dan zeventig landen illegaal, wat overigens niet wil zeggen dat het in al die landen onveilig is voor LHBT's.

Daarom is het belangrijk om van tevoren te weten of een land gevaarlijk is voor LHBT reizigers. OutOfOffice.com wil ze daarbij helpen en geeft up-do-date informatie over de veiligheid en de wetten die in het land gelden. Ook geven ze gratis advies op aanvraag. (MS)

Dat is het resultaat van een onderzoek uitgevoerd door OutOfOffice.com en Attitude Magazine. Toch wil zestig procent van de ondervraagden niet beperkt worden in hun vakantiekeuze. Ze zouden de vrijheid willen hebben naar iedere bestemming te reizen die ze verkiezen. Homoseksualiteit is in meer dan zeventig landen illegaal, wat overigens niet wil zeggen dat het in al die landen onveilig is voor LHBT's. Daarom is het belangrijk om van tevoren te weten of een land gevaarlijk is voor LHBT reizigers. OutOfOffice.com wil ze daarbij helpen en geeft up-do-date informatie over de veiligheid en de wetten die in het land gelden. Ook geven ze gratis advies op aanvraag. (MS)