Het aanbod van hotels is zo groot en elk jaar komen er weer onnoemelijk veel bij. Hoe weet u nu of u wel goed zit bij een nieuw hotel? Wij lijsten alvast de tien beste nieuwe hotels van 2012 voor u op.

Hôtel Americano in New York

Dit hotel is gebouwd door Grupo Habita, een Mexicaans bedrijf dat ook Hotel Boca Chica in Acapulco heeft gebouwd. Het hotel is nu al geliefd bij menig kunstenaar en wordt dan ook vaak gebruikt als locatie voor feestjes.

Lords South Beach in Miami

Een interieur vol kitcherige decoraties en een overdaad aan goud, dat klinkt niet meteen als een hotel dat wordt beschouwd als een van de beste ter wereld. Toch is dit hotel zeker het vermelden waard, al is het maar alleen omdat het al een van de meest besproken panden in de stad is en gekend staat als homovriendelijk hotel.

Corinthia Hotel in Londen

Het voormalig ministerie van defensie op Trafalgar square werd - voor de bescheiden prijs van 488 miljoen dollar - omgetoverd tot een hotel met 294 kamers en 7 penthouse suites. De Royal Penthouse bevat zelfs een eigen wijnkelder en privé bioscoop.

Hotel Chocolat, Soufrière, St. Lucia

De naam alleen al doet vermoeden dat dit hotel een paradijs op zich is. De voormalige cacaoplantage is verbouwd tot een resort met verschillende huisjes die elk op zich een luxueus verblijf in de Caraïben garanderen. Probeer zeker de huisbereide maaltijden waar subtiel gebruik wordt gemaakt van chocolade.

Mandarin Oriental in Parijs

Ruime kamers die prachtig zijn ingericht waardoor je bijna betoverd zal worden door het interieur. Het is ze zelfs vergeven dat ze geen kamers hebben die uitkijken op de Rue St. Honoré.

Lamai Serengeti in Tanzania

Slechts enkele touroperators hebben de toestemming om een safarikamp op te zetten in Serengeti waarvan Lamai Serengeti een van de indrukwekkendste is. Geniet van alle comfort in luxetenten ten midden van een adembenemend landschap.

Conservatorium in Amsterdam Het Sweelinck muziek conservatorium - dat dateert van 1897 - werd omgebouwd tot luxehotel door Alfred Akirov en zijn zoon Georgi.

Le Bristol in Parijs

Dit praaltje van een hotel combineert de authenticiteit van het gebouw dat dateert van 1925 met een moderne en luchtige sfeer.

Song Saa Private Island in Cambodia

Dit hotel ligt in een gebied dat vrij moeilijk te bereiken was, tot zij een charter aanboden aan hun klanten die ze van de luchthaven naar het resort op een van de twee eilanden brengt. Het paradijs op aarde.

L'And Vineyards in Évora, Portugal

Dit modernistische wijnlandgoed is uniek in het landschap dat bedeelt is met rustieke landhuizen. Op slechts 45 minuten rijden van Lissabon en voor een heel schappelijke prijs kan je in dit hotel verblijven en meegenieten van de alomtegenwoordige wijncultuur. (RDM)

Bron: Travel and leisure.com

Het aanbod van hotels is zo groot en elk jaar komen er weer onnoemelijk veel bij. Hoe weet u nu of u wel goed zit bij een nieuw hotel? Wij lijsten alvast de tien beste nieuwe hotels van 2012 voor u op. Hôtel Americano in New York Dit hotel is gebouwd door Grupo Habita, een Mexicaans bedrijf dat ook Hotel Boca Chica in Acapulco heeft gebouwd. Het hotel is nu al geliefd bij menig kunstenaar en wordt dan ook vaak gebruikt als locatie voor feestjes. Lords South Beach in MiamiEen interieur vol kitcherige decoraties en een overdaad aan goud, dat klinkt niet meteen als een hotel dat wordt beschouwd als een van de beste ter wereld. Toch is dit hotel zeker het vermelden waard, al is het maar alleen omdat het al een van de meest besproken panden in de stad is en gekend staat als homovriendelijk hotel. Corinthia Hotel in Londen Het voormalig ministerie van defensie op Trafalgar square werd - voor de bescheiden prijs van 488 miljoen dollar - omgetoverd tot een hotel met 294 kamers en 7 penthouse suites. De Royal Penthouse bevat zelfs een eigen wijnkelder en privé bioscoop. Hotel Chocolat, Soufrière, St. Lucia De naam alleen al doet vermoeden dat dit hotel een paradijs op zich is. De voormalige cacaoplantage is verbouwd tot een resort met verschillende huisjes die elk op zich een luxueus verblijf in de Caraïben garanderen. Probeer zeker de huisbereide maaltijden waar subtiel gebruik wordt gemaakt van chocolade.Mandarin Oriental in Parijs Ruime kamers die prachtig zijn ingericht waardoor je bijna betoverd zal worden door het interieur. Het is ze zelfs vergeven dat ze geen kamers hebben die uitkijken op de Rue St. Honoré.Lamai Serengeti in Tanzania Slechts enkele touroperators hebben de toestemming om een safarikamp op te zetten in Serengeti waarvan Lamai Serengeti een van de indrukwekkendste is. Geniet van alle comfort in luxetenten ten midden van een adembenemend landschap. Conservatorium in Amsterdam Het Sweelinck muziek conservatorium - dat dateert van 1897 - werd omgebouwd tot luxehotel door Alfred Akirov en zijn zoon Georgi. Le Bristol in Parijs Dit praaltje van een hotel combineert de authenticiteit van het gebouw dat dateert van 1925 met een moderne en luchtige sfeer.Song Saa Private Island in Cambodia Dit hotel ligt in een gebied dat vrij moeilijk te bereiken was, tot zij een charter aanboden aan hun klanten die ze van de luchthaven naar het resort op een van de twee eilanden brengt. Het paradijs op aarde. L'And Vineyards in Évora, Portugal Dit modernistische wijnlandgoed is uniek in het landschap dat bedeelt is met rustieke landhuizen. Op slechts 45 minuten rijden van Lissabon en voor een heel schappelijke prijs kan je in dit hotel verblijven en meegenieten van de alomtegenwoordige wijncultuur. (RDM) Bron: Travel and leisure.com