De prins proeft de wereld

De Prins van Hola Pola laat kinderen samen met hun ouders de wereld op een boeiende manier ontdekken.

De Prins van Hola Pola laat kinderen samen met hun ouders de wereld op een boeiende manier ontdekken.

De reizen gaan allemaal naar plekken die voor alle leeftijden fijn zijn om te bezoeken en die u kennis laten maken met plaatsen waar andere toeristen niet komen. Nieuw dit jaar zijn reizen naar Nepal, Turkije en Vietnam.

In Nepal verkent u de Kathmanduvallei met de drie Koningssteden, u wandelt met zicht op de hoogste toppen van de wereld en u maakt een rit op een olifant in de jungle. In Namibië trekt u onder andere in een jeep door de woestijn, maakt u een trektocht naar de Tsaribergen onder leiding van een lokale gids en maakt u een kanotocht door de Walvis Bay.

In Turkije hebt u de keuze uit drie reizen: een schattenjacht door Cappadocië, een trektocht door de Kaçkarbergen in het authentieke noordoosten van Turkije en een wandeltocht door Lycië, de bergachtige zuidkust van Turkije.

De reizen vinden plaats in kleine groepjes van twee tot vier gezinnen. De gidsen van de Prins van Hola Pola kennen hun land als geen ander. Daarom heeft de Prins van Hola Pola hen gevraagd om zichzelf en de reis die zij begeleiden kort voor te stellen en enkele van de favoriete gerechten uit hun land te beschrijven.

Zo ontstond het 230 pagina’s tellende reis- en kookboek Proef de Wereld. U kunt het boek voor 20 euro bestellen via www.prinsvanholapola.be. Per verkocht boek gaat 5 euro naar een hulpproject in Zuid-Afrika. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content