Voor wie graag de drukte opzoekt is Kuta Beach in het zuiden van Bali ideaal. In het oosten van Bali ligt het veel rustiger Sanur Beach, een van de mooiste stranden ter wereld. Wie van rust en surfen houdt, kan terecht op Dreamland Beach.

Duikliefhebbers en snorkelaars reppen zich naar Bunaken Beach op Noord-Sulawesi waar meer dan 3000 vissoorten en 500 koraalsoorten leven.

Dé hotspot voor surfers is Pelabuhan Ratu Beach in Sukabumi, West Java. De golven bereiken hier een hoogte van 3 tot 5 meter.

Het vulkanische eilandje Weh ten slotte bezit hagelwitte stranden met grote laaghangende Gapangbomen waartussen schildpadden leven.

Maaike Schwering

Voor wie graag de drukte opzoekt is Kuta Beach in het zuiden van Bali ideaal. In het oosten van Bali ligt het veel rustiger Sanur Beach, een van de mooiste stranden ter wereld. Wie van rust en surfen houdt, kan terecht op Dreamland Beach. Duikliefhebbers en snorkelaars reppen zich naar Bunaken Beach op Noord-Sulawesi waar meer dan 3000 vissoorten en 500 koraalsoorten leven. Dé hotspot voor surfers is Pelabuhan Ratu Beach in Sukabumi, West Java. De golven bereiken hier een hoogte van 3 tot 5 meter. Het vulkanische eilandje Weh ten slotte bezit hagelwitte stranden met grote laaghangende Gapangbomen waartussen schildpadden leven. Maaike Schwering